درخواست توقیف و ابطال عملیات اجرائی از رییس اداره ثبت
درخواست توقیف و ابطال عملیات اجرائی از رییس اداره ثبت
بسمه تعالي
رياست محترم اداره ثبت اسناد و املاك “نام شهرستان محل وقوع اداره ثبت “
با سلام و احترام به استحضار مي رساند :
به دنبال صدور اجرائيه شمارة مذكور از سوي شعبة ادارة اجراي ثبت ” نام شهرستان “ و با تصور اشتباهي تعلق پلاك ثبتي / بخش شهرستان به آقاي/خانم متأسفانه عمليات اجرايي عليه نامبرده نسبت به پلاك ثبتي اخيرالذكر شروع گرديده است . نظر به اينكه پلاك ثبتي ياد شده را اينجانب طي مبايعهنامة شماره خريداري كردهام و حتي در خصوص الزام آقاي/خانم به تنظيم سند رسمي پلاك مذكور نيز موفق به اخذ رأي قطعي شمارة از شعبة دادگاه عمومي ” نام شهرستان “ گرديدهام وبدين ترتيب مالكيت آقاي/خانم نسبت به پلاك مذكور منتفي ميباشد فلذا ابتدائا توقيف فوري عمليات اجرايي و نهايتاً صدور حكم بر ابطال اجرائيه صادره به شماره اداره ثبت ” نام شهرستان “به استناد ماده 229 آئين نامه اجراي مفاد اسناد رسمي لازم الاجراء و طرز رسيدگي به شكايت از عمليات اجرايي 1355 مورد استدعاست.
مستندات اينجانب عبارتند از: كپي مصدق : 1ـ مبايعهنامه ، 2ـ دادنامة صادره از شعبة دادگاه عمومي ، 3ـ اجرائيه شماره صادره از شعبة ادارةاجراي ثبت ” نام شهرستان “.
درخواست توقف عملیات اجرایی , لایحه توقف عملیات اجرایی , دادخواست توقف عملیات اجرایی , درخواست ابطال عملیات اجرائی از رییس اداره ثبت , دادخواست توقف عملیات اجرایی , مشاوره تلفنی با وکیل
این مطلب را برای دیگران هم به اشتراک بگذارید.
با عرض سلام و خسته نباشید
بنده سال ۹۳ با شراکت همسرم یک واحد آپارتمان به صورت سه دانگ سه دانگ خریدیم و از سال ۹۳ تا کنون همسرم رهن و اجاره مستاجرین را می گرفت می گرفت حال نیز سه سال است که منو ستار فرزندم را رها کرده است و او را ترک کردند جدا از هم زندگی میکنیم چند وقت پیش به ثبت اسناد رسمی همان شهرستان مراجعه کردم که جهت گرفتن سند رسمی سه دانگم اقدام کنم، در آنجا پس از وارد شدن شخص اداره ثبت به سیستم، متوجه شدم همسرم شش دانگ واحدمان را به نام خواهرش انتقال داده است. ممنون میشم بنده را راهنمایی کنید که شکایتم را چگونه و از کجا شروع و مطرح کنم.
ناگفته نماند چون واحد داری وام مسکن بود، سند رسمی به نام فروشنده بود و ما با برگه تفویض وکالت معامله کردیم و سند رسمی به نام هیچکدام از ما (بنده و همسرم) نبوده است.
سلام
اگر همسرتان از مالک قبلی وکالت در انتقال تمام شش دانگ را نداشته باشد مرتکب بزه انتقال مال غیر شده است لیکن در صورتی که وکالت داشته است باید شما از طریق دادگاه حقوقی اقدام کنید باید تاریخ وکالتنامه و مبایعه نامه و همچنین متن مبایعه نامه بررسی شود تا بتوان کیفیت و نوع دعوا را تعیین کرد .