مشاوره حقوقی با وکیل مجرب

مشاوره حقوقی 

اهمیت مشاوره حقوقی با وکلای حاذق  و با تجربه به قدری است که امروزه به جهت  پیچیدگی و تراکم قوانین  بدون بهره بردن از اطلاعات و تخصص وکلا و مشاوران ، موفقیت در پرونده و احقاق حق در دادگاه ها بسیار سخت است و همین موضوع سبب گردیده در اغلب کشورهای متمدن افراد  پیش از انجام هر کار حقوقی نظیر تنظیم قرارداد ، مراجعه به دادگاه و  موارد بی شمار دیگر با  وکلای خود مشورت می کنند .

تردیدی نیست امروزه مشورت با وکلا و مشاورین حقوقی در اموری نظیر چک , ازدواج , معاملات ملکی، قراردادهای  تجاری، ارث، اختلافات خانوادگی برای جلوگیری از ضررهای مالی و تلف شدن وقت و ضایع شدن  برخی از حقوق و نیفتادن در دام کلاهبرداران حرفه ای امری اجتناب ناپذیر می باشد .

نحوه دریافت مشاوره حقوقی

شما می توانید برای دریافت مشاوره حقوقی تلفنی “ در تمام طول شبانه روز و به طور 24 ساعته از طریق یک خط تلفن ثابت با شبکه هوشمند مشاوره حقوقی  با شماره  9099072835 تماس بگیرید و یا از طریق اینجا از  سایر خدمات وکلا و مشاوران حقوقی این موسسه حقوقی بهره مند شوید .

مشاوران حقوقی  چه کسانی هستند ؟

مشاوران حقوقی این موسسه  که متشکل از وکلا و حقوقدانان حاذق  با حد اقل 15 سال سابقه در رشته های مختلف حقوقی می باشند آمادگی دارند با کمترین هزینه و در اسرع وقت از طرق مختلف نظیر مشاوره  آن لاین ، مشاوره اینترنتی ، مشاوره تلفنی و مشاوره حضوری شما را در مواجهه با مشکلات حقوقی یاری نمایند .

علاوه یر استفاده از خدمات مربوط به مشاوره حقوقی شما می توانید به منظور رفع نیازهای حقوقی یا افزایش دامنه اطلاعات حقوقی خود از  مطالب و یادداشت های حقوقی زیر نیز استفاده نمایید .

شرایط فسخ و تعلیق در قراردادهای ساخت‌وساز

شرایط فسخ و تعلیق در قراردادهای ساخت‌وساز از  موارد بسیار شایع در جامعه امروزی ما می باشد در هر قرادادی طرفین با رضایت یکدیگر و با رعایت قوانین و مقررات حاکم بر موضوع، تعهداتی را بر عهده می‎گیرند و به موجب آن، هر یک متعهد بر امری می‌شود لیکن چنانچه نقض تعهدی از جانب یک طرف قرارداد صورت پذیرد، به موجب قانون یا قرارداد، طرف مقابل حق فسخ ، یا تعلیق قرارداد  را دارد.

تغییرات ایجاد شده در قانون دیوان عدالت اداری

توجه به حقوق عامه در مقررات اصلاحی اخیر در مورد دیوان عدالت اداری تا اندازه قابل توجهی خلاء‌های موجود گذشته را در این حوزه مرتفع کرده و نو آوری‌هایی نیز به لحاظ شکلی در مقررات جدید مورد پیش بینی قرار گرفته است.

تاثیر فسخ قرارداد خرید ملک بر قراردادهای بعدی

تاثیر فسخ قرارداد نخست خرید ملک بر قراردادهای بعدی خرید و فروش همان ملک در حال حاضر یکی از مهمترین عواملی است که ممکن است  متعاملین رادچار مشکلو سردرگمی نماید .

نوآوری‌های قانون اصلاح قانون دیوان عدالت اداری

نوآوری‌ها در قانون دیوان عدالت اداری کم نیست و قابل ستایش است اما در یک دولت قانون مدار و متکی به قانون اساسی نباید ما هیچ زمامدار و هیچ رفتاری را مصون از تعقیب و نظارت قضایی قرار دهیم.

رای اصراری دیوان عالی کشور در خصوص قتل

یک پرونده اصراری کیفری با موضوع آگاهی متهم درخصوص حساسیت موضع اصابت گلوله و نتایج مترتب بر فعل مجرمانه در هیأت عمومی دیوان عالی کشور مورد بررسی قرار گرفت.

قانون اصلاح قانون تشکیلات و آیین دادرسی دیوان عدالت اداری

متن قانون اصلاح قانون تشکیلات و آیین دادرسی دیوان عدالت اداری و در روزنامه رسمی کشور منتشر شد  .

قانون دیوان عدالت اداری مصوب ۱۳۹۲

قانون تشکیلات و آیین دادرسی دیوان عدالت اداری مصوب ۱۳۹۲/۵/۲۳ بخش اول ـ تشکیلات ماده ۱ـ در اجرای اصل یکصد و هفتاد و سوم ( ۱۷۳ ) قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران به منظور رسیدگی به شکایات ، تظلّمات و اعتراضات مردم نسبت به مأموران ، واحدها و آیین نامه های دولتی خلاف قانون یا شرع یا خارج از حدود اختیارات مقام تصویب کننده ، دیوان عدالت اداری که در این قانون به اختصار « دیوان » نامیده می شود زیرنظر رئیس قوه قضائیه تشکیل می گردد .

مروری بر دستورالعمل ساماندهی توقیف، انتقال، نگهداری و ترخیص وسایل نقلیه

دستورالعمل ساماندهی فرآیند توقیف، انتقال، نگهداری و ترخیص وسایل نقلیه توسط رئیس قوه قضاییه و در قالب بخشنامه‌ای به مسئولان قضایی سراسر کشور ابلاغ شد.

نحوه رسیدگی دادگاه به اعتراض متهم به قرار بازداشت بازپرس

یکی از نکات مهم و حائز اهمیت در قانون جدید دادرسی کیفری ، میزان  اختیارات دادگاه ، هنگام  رسیدگی به اعتراض متهم به صدور قرار تامین منتهی بازداشت در دادسرا می باشد .

مهلت دادگاه کیفری برای رسیدگی به اعتراض متهم به قرار بازداشت

یکی از موضوعات مهم که با حقوق  متهم ارتباط کامل دارد مهلت دادگاه برای اظهار نظر راجع به رفع اختلاف میان بازپرس یا دادستان یا رسیدگی به اعتراض متهم به قرار  بازداشت است .

امکان طرح مجدد دعوا از سوی قیم و ولی پس از صدور حکم قطعی

طرح دعوا از سوی قیم و ولی واجد اعتبار امر مختومه نبوده و مانع طرح مجدد همان دعوا توسط قیم ، ولی و یا وکیل در مقام اصیل نمی باشد .

دادنامه برائت متهم به رغم نگهداری ۸۰ لیتر مشروبات الکلی به جهت کسب دلیل غیر قانونی 

نمونه دادنامه دادگاه تجدید نظر در خصوص صدور حکم برائت متهم به نگهداری ۸۰ لیتر مشروبات الکلی به جهت کسب دلیل غیر قانونی توسط نیروی انتظامی

نمونه دادنامه دیوان عالی کشور در خصوص ابطال وقف‌نامه

در این نوشتار به مفاد دادنامه دیوان عالی کشور در خصوص ابطال وقف نامه و عدم صلاحیت دادگاه بدوی و تجدید نظر در صدور قرار قبولی یا رد نسبت به اصل فرجام خواهی اشاره می گردد .

نحوه عزل وکیل در وکالتنامه بلاعزل

عقد وکالت بنا به تعریف و ذات خود  جایز است و نمی ­تواند آن را  عقد لازم تلقی نمود به همین دلیل عده ای با افزودن شرط سلب حق عزل وکیل تلاش می کنند وکالت را به عقدی لازم تبدیل نمایند در حالیکه عده کثیری از حقوقدانان اعتقاد دارند شرط سلب حق عزل وکیل ، خلاف مقتضای عقد و باطل است .

دادگاه صالح برای رسیدگی به دعوای الزام به تنظیم سند رسمی ملک

چون تنظیم سند نقش سازنده در عقد بیع ندارد و ماهیتش تعهد به فعل است و تعهد به فعل از مصادیق منقولات است، بنابراین دعوای الزام به تنظیم سند رسمی منقول است و باید در اقامتگاه خوانده مطرح شود.

دعوی اعتراض ثالث به رأی تجدیدنظر ازسوی خواندگان دعوی بدوی

رأی وحدت رویه دیوان عالی کشور درباره قابلیت استماع دعوی اعتراض ثالث نسبت به رأی دادگاه تجدیدنظر  دعوی اعتراض ثالث نسبت به رأی دادگاه تجدیدنظر از سوی یکی از خواندگان دعوای بدوی که طرف دعوای تجدیدنظر نبوده است، قابلیت استماع دارد.

نحوه گرفتن اظهارنامه مالیات بر ارث

یکی از مهمترین مدارک و مستندات لازم برای تقدیم دادخواست انحصار وراثت به شورای حل اختلاف اخذ  اظهارنامه مالیات بر ارث از اداره مالیاتی شهر یا حوزه ای است که متوفی در آن زندگی کرده و ارائه آن به شورای حل اختلاف است  . بر خلاف سال های قبا که برای تسلیم اظهارنامه مالیات بر ارث ناگزیر به مراجعه به اداره مالیات بود   هم اکنون  می توان از طریق  مراجعه به سامانه اینترنتی اداره دارایی اقدام به تسلیم اظهارنامه مالیاتی نمود که در این نوشتار به جزییات آن اشاره می گردد .

نگاهی به لایحه اصلاح موادی از قانون کار

از مهمترین تغییرات قانون کار در چند دهه اخیر بعد از انقلاب، مساله موقتی شدن قراردادها و به  عبارتی عدم امنیت شغلی کارگران است. برای اولین بار قراردادها طبق قانون سال ۶۹ به نحوی تنظیم می شود که موجب پیدایش قرارداد موقت از یک ماهه تا یکساله در کارهای مستمر می شود.

مسئول پرداخت هزینه داوری

در مورد مسئول پرداخت هزینه داوری با وجود اختلاف نظر ها، مقنن به صورت مطلق در ماده ۴۹۷ قانون آیین دادرسی مدنی  پرداخت حق الزحمه داوران را به عهده طرفین نهاده است، مگر اینکه در موافقت نامه داوری، ترتیب دیگری توسط طرفین مقرر شده باشد.

نحوه ابلاغ اوراق توسط داور

ازجمله مواردی که طرفین داوری می توانند با اتکا به اصل حاکمیت اراده، درخصوص میزان و نحوه آن توافق کنند، ابلاغ نظریه داوری است .

Go to Top