مشاوره حقوقی با وکیل مجرب

مشاوره حقوقی 

اهمیت مشاوره حقوقی با وکلای حاذق  و با تجربه به قدری است که امروزه به جهت  پیچیدگی و تراکم قوانین  بدون بهره بردن از اطلاعات و تخصص وکلا و مشاوران ، موفقیت در پرونده و احقاق حق در دادگاه ها بسیار سخت است و همین موضوع سبب گردیده در اغلب کشورهای متمدن افراد  پیش از انجام هر کار حقوقی نظیر تنظیم قرارداد ، مراجعه به دادگاه و  موارد بی شمار دیگر با  وکلای خود مشورت می کنند .

تردیدی نیست امروزه مشورت با وکلا و مشاورین حقوقی در اموری نظیر چک , ازدواج , معاملات ملکی، قراردادهای  تجاری، ارث، اختلافات خانوادگی برای جلوگیری از ضررهای مالی و تلف شدن وقت و ضایع شدن  برخی از حقوق و نیفتادن در دام کلاهبرداران حرفه ای امری اجتناب ناپذیر می باشد .

نحوه دریافت مشاوره حقوقی

شما می توانید برای دریافت مشاوره حقوقی تلفنی “ در تمام طول شبانه روز و به طور 24 ساعته از طریق یک خط تلفن ثابت با شبکه هوشمند مشاوره حقوقی  با شماره  9099072835 تماس بگیرید و یا از طریق اینجا از  سایر خدمات وکلا و مشاوران حقوقی این موسسه حقوقی بهره مند شوید .

مشاوران حقوقی  چه کسانی هستند ؟

مشاوران حقوقی این موسسه  که متشکل از وکلا و حقوقدانان حاذق  با حد اقل 15 سال سابقه در رشته های مختلف حقوقی می باشند آمادگی دارند با کمترین هزینه و در اسرع وقت از طرق مختلف نظیر مشاوره  آن لاین ، مشاوره اینترنتی ، مشاوره تلفنی و مشاوره حضوری شما را در مواجهه با مشکلات حقوقی یاری نمایند .

علاوه یر استفاده از خدمات مربوط به مشاوره حقوقی شما می توانید به منظور رفع نیازهای حقوقی یا افزایش دامنه اطلاعات حقوقی خود از  مطالب و یادداشت های حقوقی زیر نیز استفاده نمایید .

مصوبه اشتغال دانش‌آموختگان دانشگاه‌ها

تصویب‌نامه در خصوص فراهم کردن زمینه اشتغال دانش آموختگان دانشگاه ها و مؤسسات آموزش عالی، وزارت علوم ، تحقیقات و فناوری

مصوبه شورای فقهی بانک مرکزی در مورد ضرورت تفهیم قراردادها با ادبیات گفتاری صحیح به مشتریان

بخشنامه بانک مرکزی درباره مصوبه شورای فقهی بانک مرکزی با موضوع ضرورت تفهیم قراردادها با ادبیات گفتاری صحیح

مصوبه هیئت وزیران مبنی بر دریافت خسارت افت قیمت وسایل نقلیه

با مصوبه هیئت وزیران در جلسه ۱۴۰۳/۳/۲۰ بیمه ها مکلف به پرداخت خسارت افت قیمت وسیله نقلیه شدند .

پیش نیاز های اجرای قانون الزام به ثبت رسمی معاملات غیر منقول

یک وکیل دادگستری گفت: پیچیدگی قانون الزام به ثبت رسمی معاملات اموال غیرمنقول و متفرعات آن و نیز دستگاه‌های متعددی که همکاری آنها برای اجرای تمام و کمال قانون الزامی است، این قانون را در عمل و فرایند اجرا با چالش‌های زیادی مواجه خواهد کرد.

نحوه واخواست سفته الکترونیکی و طرح دعوا در مرجع قضایی

دارنده سفته الکترونیکی تا فراهم شدن بستر‌های لازم می‌تواند با اخذ تصویر مصدق از سفته الکترونیکی که به تأیید مرجع مربوط رسیده باشد، مطابق مقررات قانون تجارت مصوب ۱۳۱۱ و مواد ۶، ۸، ۱۲ و ۱۴ قانون تجارت الکترونیکی مصوب ۱۳۸۲ و ماده ۶۵۵ قانون آیین دادرسی کیفری مصوب ۱۳۹۲ با اصلاحات و الحاقات بعدی، نسبت به واخواست سفته اقدام و پس از آن در مرجع صالح قضایی اقامه دعوا نماید.

هزینه‌ های دادرسی و میزان جزای نقدی بدل از حبس در سال ۱۴۰۳

با توجه به قانون بودجه سال ۱۴۰۳، هزینه‌ های دادرسی و میزان جزای نقدی بدل از حبسو تعرفه های خدمات قضایی، در بخش های مختلف دعاوی مالی و غیر مالی، اجرای احکام و دعاوی کیفری، نسبت به سال گذشته ، افزایش نداشته و مطابق جدول هزینه دادرسی سال گذشته است.

معرفی ضامن یا اخذ تامین شرط اجرای حکم غیابی به نفع موسسات دولتی

​​​​​​​معاون حقوقی دادگستری کل استان تهران با اشاره به تبصره ۲ ماده ۳۰۶ قانون آیین دادرسی مدنی مبنی بر اینکه اجرای حکم غیابی منوط به معرفی ضامن معتبر یا اخذ تامین مناسب از محکوم‌له است، گفت: دولت یا مؤسسات دولتی از شمول این تبصره مستثنی نیستند و اتخاذ تصمیم درباره نوع ضامن یا میزان تامین با دادگاه صادرکننده حکم غیابی است.

مراحل تجمیع دو یا چند ملک

زمانی که شخصی دو یا چند پلاک را براثر احداث ساختمان و یا چند پلاک را به صورت یک قطعه ایجاد كند و یا قطعاتی که به هم وصل و دارای سهام مشاعی مساوی باشند وقصد تجميع داشته باشند، مالك يا مالكين و يا قائم مقام قانوني آن ها می بایست از اداره ثبت اسناد و املاک تقاضای خود را مبني برتجمیع ارائه نمايند.

جلب شخص ثالث به منظور کامل نمودن خواندگان

گاه پیش می آید، که خواهان هنگام ارائه دادخواست و به دلیل مطلع نبودن از تعداد واقعی خواندگان بعضی از کسانی را که باید در دادخواست به عنوان خوانده قید می نموده را در ردیف خواندگان ذکر نکرده است که دعوت آن ها به دادرسی را جلب شخص ثالث می گویند .

نشست خبری صفدر کشاورز

موضوعات مطروحه در نشست خبری صفدر کشاورز آقای صفدر کشاورز سخنگوی سازمان ثبت اسناد و املاک کشور در نشست مطبوعاتی خود توضیحاتی در خصوص آمار طلاق ، زمان اعلام نتایج آزمون سردفتری 1402 و میزان پرونده های اجرایی اداره ثبت و سایر موارد مطرح نمود .

آیین نامه اجرایی قانون شوراهای حل اختلاف

در اجرای ماده ۴۰ قانون شوراهای حل اختلاف مصوب ۱۴۰۲/۶/۲۲ مجلس شورای اسلامی «آیین نامه اجرایی قانون شوراهای حل اختلاف» به شرح مواد آتی است

شرایط عفو و تخفیف مجرمان در کمیسیون عفو و بخشودگی

معاون قضایی قوه قضاییه درباره فرایند رسیدگی به پرونده‌ها در کمیسیون عفو و بخشودگی توضیحاتی را ارائه کرد.

ابلاغ نرخهای جدید جرائم رانندگی سال 1403

سرپرست ریاست جمهوری مصوبه دولت درباره جزئیات نرخهای جدید جرائم رانندگی را ابلاغ کرد.

ممنوعیت سلب امتیاز از سیم‌کارت‌‌های دارای بدهی و بلااستفاده

رئیس دیوان عدالت اداری به تشریح جزئیات رای جدید این دیوان در رابطه با ممنوعیت سلب امتیاز سیم کارت‌های بلااستفاده پرداخت.

رای وحدت رویه در مورد تکلیف وکیل بر رعایت مصلحت موکل

رای وحدت رویه ۸۴۷ هیات عمومی دیوان عالی کشور مورخ ۱۴۰۳/۲/۲۵ طبق ماده ٢۴٧ قانون مدنی مصوب ١٣٠٧/٢/١٨ انجام معامله نسبت به مال دیگری از طریق وکالت تجویز شده است. از سوی دیگر مطابق ماده ۶۶٧ همان قانون وکیل موظف است در تصرفات و اقدامات خود مصلحت موکل را رعایت نماید.

قانون الزام به ثبت رسمی معاملات اموال غیر منقول

قانون الزام به ثبت رسمی معاملات اموال غیر منقول مصوب ۱۴۰۱/۹/۶ مجلس و ۱۴۰۳/۲/۲۶ مجمع تشخیص مصلحت نظام

رای دیوان عدالت اداری در مورد پرداخت شهریه جانبازان و ایثارگران

اطلاق ماده ۱۱ آیین‌نامه اجرایی تبصره ماده ۶۶ قانون جامع خدمات ‌رسانی به ایثارگران (موضوع تصویب‌نامه شماره ۳۹۰۰۵/ت۵۷۱۸۶ هـ مورخ ۱۴۰۱/۳/۱۱ هیأت وزیران) و تبصره ذیل آن در حدی که متضمن شمول مفاد آن به مشمولین ورودی سنوات قبل از تصویب آیین‌نامه است که همین امر بر عدم وجود فرصت مناسب برای مشمولین جهت تطبیق با مفاد آیین‌نامه دلالت دارد.

نظریه مشورتی درباره دارندگان مدرک فقه و حقوق متقاضی استفاده از بند «د» ماده ۸ لایحه قانونی استقلال کانون وکلا

در خصوص بند «د» ماده ۸ لایحه قانونی استقلال کانون وکلای دادگستری مصوب ۱۳۳۳ با اصلاحات بعدی که مقرر کرده است کسانی که دارای لیسانس حقوق قضایی باشند، پروانه وکالت دریافت می‌کنند؛ آیا این بند افراد دارای لیسانس فقه و حقوق را نیز شامل می‌شود؟

طرق ثبت دادخواست بدوی و تجدید نظر در دیوان عدالت اداری

با توجه به تغییرات ایجاد شده در قانون دیوان عدالت اداری و  نو آوری های انجام شده ثبت دادخواست در دیوان عدالت اداری از  روش های مختلفی امکان‌پذیر است که بعضی از آنها  غیرحضوری و برخی دیگر نیازمند حضور فیزیکی اشخاص است.

 اداره کشور بعد از فقدان رئیس جمهور

بحث از قانون و حاکمیت آن در کشور، یکی از اندیشه‌های حاکم در حقوق اساسی مدوّن است. به همین سبب، تقریبا تمام اندیشمندان و صاحب‌نظران حقوق و علوم سیاسی بر اصل وجود «حاکمیت قانون» اجماع دارند.

Go to Top